Magazinul online și noul hipermarket pregătite de Jumbo pentru România vor fi lansate în prima parte a anului viitor, cu cel puțin o lună mai târziu decât prevedeau planurile inițiale.

jumbo romania

Retailerul grec de jucării și decorațiuni și-a revizuit strategia de investiții în contextul pandemiei de coronavirus, avertizând acționarii că 2020 va fi “un an pierdut” din punct de vedere al performanțelor financiare.

Vânzările Jumbo au fost puternic afectate de restricțiile impuse de autorități pe fondul pandemiei în toate piețele unde operează, inclusiv în România.

Anterior izbucnirii pandemiei, Jumbo anunțase că intenționează să deschidă trei noi hipermarketuri în 2020, în Grecia, Cipru și în România, ultimul situat în Craiova.

 

Tot la Craiova va avea sediul și firma care se va ocupa de administrarea viitorului magazin online Jumbo.ro.

Jumbo se concentrează acum pe gestionarea crizei declanșate de pandemie, cu un calendar revizuit de investiții, magazinele din România urmând să fie lansate la începutul anului viitor.

Jumbo deține o rețea de 80 de hipermarketuri, din care 52 în Grecia, 14 în România, 9 în Bulgaria și 5 în Cipru, precum și două magazine online, operate din Grecia și din Cipru

 

Lasă un răspuns