Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, a deschis cel de-al 85-lea restaurant în București, la Piața Progresul.

Restaurantul de pe Șoseaua Giurgiului are o suprafață de 590 mp, dispune de 107 de locuri în interior, 68 de locuri pe terasă, o cafenea McCafé și o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări.

Cu acest nou restaurant, sunt 42 de restaurante în care este implementat noul sistem Experience of the Future.

 

Acest sistem le permite clienților să comande produsele la kiosk-urile digitale la care își pot personaliza comanda și pot plăti cu cardul sau cash, la casa de marcat. În restaurantele în care acest sistem este implementat, fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită conform standardelor de calitate McDonald’s.

McDonald’s are 85 de restaurante în 26 de orașe din România și o echipă formată din 5.500 de angajați, iar până la finalul acestui an, plănuiește inaugurarea altor două noi restaurante.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

 

Lasă un răspuns