O vânzătoare din orașul rusesc Sankt Petersburg a ajuns la spital, după ce a fost bătută zdravăn de un antrenor de MMA (mixed martial arts – arte marțiale mixte). Bărbatul, pe nume Anton Sergeev, a reacționat astfel după ce vânzătoarea i-a refuzat accesul în magazin, fără mască.

antrenor mma bataie magazin

În loc să se conformeze prevederilor legii, bărbatul s-a enervat, a început să scuipe și să înjure. Când femeia a încercat să riposteze, el a devenit și mai violent și a început să o lovească cu pumnii și cu picioarele.

Vânzătoarea s-a ales cu mai multe răni, inclusiv cu o coastă fracturată, și a depus plângere la poliție. Antrenorul de MMA susține că femeia minte, însă incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, după cum puteți vedea mai jos.

 

 

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – Află cum poți să câștigi 

 

 

 

Lasă un răspuns

  1. Masca de protecție, motiv de scandal în magazinele din Satu Mare – ce fac clienții și cum reacționează vânzătorii – YesComment

    […] În Rusia în schimb, o vânzătoare din Sankt Petersburg a ajuns la spital, după ce a fost bătută zdravăn de un antrenor de MMA. Bărbatul, pe nume Anton Sergeev, a reacționat astfel după ce vânzătoarea i-a refuzat accesul în magazin, fără mască. Detalii AICI […]