În această săptămână, joi, 11 iunie, Lidl România deschide două noi magazine, la Timișoara și București. Cel de-al doilea are acoperiş verde, adică acoperit cu vegetaţie, fiind al 11-lea magazin din țară cu această caracteristică.

LIDL

Magazinul din Bucureşti se află pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51, iar cel din Timişoara se află pe Calea Circumvalaţiunii, nr. 4. Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați și are o parcare de peste 120 de locuri.

În magazinul din Bucureşti urmează să lucreze peste 20 de angajaţi, iar în cel din Timişoara, 30.

Orarul de funcţionare va fi de luni până sâmbătă, între 7:00 şi 22:00, iar duminica între orele 8:00 şi 20:00.

Acoperișul verde al magazinului din Bucureşti are o suprafaţă de peste 800 de metri pătrați. Acesta oferă o multitudine de beneficii ce ţin de protecţia mediului înconjurător. El contribuie la eficienţa energetică a clădirii, prin menţinerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an. În acelaşi timp, vegetaţia amplasată pe acoperiş are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, şi de a reduce în acelaşi timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

În ambele magazine au fost luate și măsuri împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, luate de retailer în reţeaua din România. Dintre aceste măsuri, amintim montarea unor panouri transparente de protecţie la casele de marcat, limitarea numărului de clienţi care pot intra în acelaşi timp în magazin, precum şi montarea de dozatoare cu soluţie dezinfectantă pentru clienţi şi dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate şi a obiectelor expuse, precum toaletele, intrările şi ieşirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele şi coşurile de cumpărături, benzile şi POS-urile de la casele de marcat.

 

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – Află cum poți să câștigi 

 

 

  1. […] Aici găsiți detalii despre magazinele Lidl deschise în iunie la Timișoara și București […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.