O ieșeancă venită la Botoșani să își vopsească și aranjeze părul a avut parte de o surpriză profund neplăcută, când a văzut nota de plată: a trebuit să achite suma de 1 000 de lei pentru ceea ce ea numește „jumătate de cap“. Femeia și-a povestit pățania pe un grup de Facebook, unde a postat inclusiv nota de plată.

salon coafura botosani

Mai jos, puteți citi pățania, așa cum o povestește clienta, iar apoi redăm reacția salonului de coafură, postată pe pagina oficială:

 

Acuzațiile clientei: „jumătate de cap făcut și multe pretexte de furtișaguri“

„Salonul unde bătaia de joc și hoția sunt prima grijă!! De cum intri și te așezi pe scaun și îți analizează parul încep să pregătească un „teren” foarte bine pus la punct. În cazul în care Dumnezeu te înzestrează cu un par foarte bogat, în acel salon este un dezavantaj complet! Șefa și „asistentele” ei nu reușesc să ia o pauză de la pufneli și mirări, că vai ce par des, că vai intra multa vopsea, se mirau ca și cum era ceva ce nu s-a văzut până la Paris!! Îți propun o tehnica hoțească, că vai vă putem face doar jumătate de cap ca să nu vă coste peste 1000 de Lei!!! Am mers pe varianta asta până la urmă, că deja părea de groază și părea că urmează să te falimenteze complet!! Din conversația precedenta pe messenger a refuzat să spună chiar și un preț estimativ, doar ca să bată drumul degeaba omul de la Iași până la salonul lor.

„Asistentele” aveau niște mâini de parca ar fi lucrat în șantier. Una nu știa cum să te smulgă mai tare de păr, alta cum să îți bage degetele în ochi mai bine!! Ele, de mâini fine si delicate, nu au auzit!!

Concluzia 1: Veți vedea pe bonul fiscal: 1035.00 lei

Concluzia 2: Salonul, unde clientul ar fi trebuit să aibă parte de un balayage complet superb, dar în schimb s-a ales cu jumătatea de cap făcut și multe pretexte de furtișaguri din partea unor oameni de nimic!!!

Concluzia 3: După prima spălare reflexele au dispărut și a rămas un banal par cu șuvite!!!“

 

Cum răspunde salonul de coafură: „doamna care a vrut spectacol“

„Aceasta postare este ultima pe subiectul cancan de astazi !

 1. In salon preturile produselor si a manoperelor sunt afisate inca de la intrarea in salon
 2. Clientei i se face o diagnoza si de comun acord se stabileste exact procedura
 3. Pretul se aproximeaza dar se calculeaza cu exactitate la finalul operatiunii dupa consumul efectuat.
 4. Si la doamna care a vrut spectacol s-a procedat la fel
 5. Nu ne-am mirat de parul ei ci i-am zis in repetate randuri inca dinainte sa incepem operatiunea ca e ff des si va avea consum mare .
 6. Clienta a venit cu par radacina naturala par alb apoi vp negru si varfurile decolorate anterior in rosu.

7.Clienta a fost f incantata de rezultat dupa cum se vede si din poze .

 1. La o ora dupa ce a plecat din salon au inceput mesajele de amenintare , si cuvinte jignitoare la adresa mea si a fetelor care lucreaza in salon
 2. ‼️Clienta a fost rugata sa vina in salon sa discutam problema asta face to face si sa ajungem la un punct comun !‼️
 3. Nu a mai rasp la mesaje apoi mi-a scris ca va posta pe toate grupurile mesajul care il stiti deja ( cand am citit mesajul era deja pe grupul vesel postarea)

✨Nu m-a contactat nimeni din “presa “sa auda si varianta mea. E prea tarziu oricum nu mai raspund la provocari.

Astazi seara dupa stiri botosani , antena1 , protv si alte cancanuri de vulpite dna in cauza ma roaga sa ii dau totusi banii inapoi; si sa nu o vopsesc bruneta; altfel pe langa toata balacareala de pana acum va merge la Pc

❌Nu mai cautati senzational unde NU este! ❌

Multumesc pentru sutele de mesaje pe care le-am primit de la oamenii de calitate care imi trec prin maini de 10 ani .

?Multumesc colegilor de breasla care m-au incurajat si sustinut. Noi stim cat de mult se munceste si cat defapt ramane din suma care o plateste clientul!“

 

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – Află cum poți să câștigi 

 

 

 

Lasă un răspuns

 1. 1,7 milioane de coafeze și cosmeticiene, în U.E. – cum stă România, la acest capitol – YesComment

  […] Scandal la un salon de coafură: 1 000 de lei ca să-și vopsească părul… pe jumătate! Cine are dreptate, clienta nemulțumită sau salonul? […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.