După ce a fost închis publicului timp de peste trei luni ca urmare a pandemiei de coronavirus, Turnul Eiffel, cel mai vizitat monument din lume, se va redeschide publicului la 25 iunie.

 

Redeschiderea se va face sub „măsuri stricte de siguranţă” pentru a prezerva sănătatea vizitatorilor şi a angajaţilor monumentului.

Pentru a avea acces în turn se recomandă cumpărarea biletelor pe internet, utilizarea obligatorie a măştilor de protecţie, iar un sistem de semnalizare va fi instalat în întregul monument pentru gestionarea în ordine a vizitatorilor, al căror număr va fi limitat atât pe etaje cât şi la intrare, urmând să fie efectuată o dezinfecţie zilnică a spaţiilor publice.

În primul moment, accesul se va face exclusiv pe scări şi până la etajul doi, cu intrarea prin aripa de est şi ieşirea prin vest pentru a minimiza contactul între vizite. Ascensorul principal nu va fi redeschis deocamdată, iar utilizarea sa va depinde de evoluţia crizei sanitare, deşi se intenţionează să fie repus în funcţiune la vară.

Monumentul a fost închis pentru public din cauza pandemiei de coronavirus la 13 martie şi a fost folosit apoi ca simbol pentru a sprijini gesturile de solidaritate faţă de personalul sanitar şi de victimele virusului.

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – cum poți câștiga

Lasă un răspuns