Luni, 15 iunie, începând cu ora 14:00, are loc redeschiderea treptată a agențiilor Loteriei Române. Prima extragere loto va fi una de week-end, organizată duminică, 21 iunie.

loto online

 

Loteria Română a anunțat, printr-un comunicat, că va relua și plata câștigurilor, care fusese de asemenea suspendată, începând cu 25 martie:

Odată cu redeschiderea agenţiilor loto se reia şi plata câştigurilor. Reamintim faptul că plata câştigurilor a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câştigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeaşi dată. Jucătorii îşi vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiţii de siguranţă şi protecţie. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agenţiilor cu o serie de măsuri de prevenţie necesare pentru protejarea sănătăţii jucătorilor şi a angajaţilor şi va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorităţi“.

Începând de luni, în agenţiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent, cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii. Vor apărea, de asemenea, benzi avertizoare de menţinere a distanţei de siguranţă, dezinfectant pentru mâini pus la dispoziţia jucătorilor şi dezinfectant pentru suprafeţele de joc.

În plus, angajaţii vor purta măşti de protecţie facială şi vor avea la dispoziţie mănuşi de unică folosinţă şi vizete transparente de protecţie. Dezinfectarea agenţiilor şi a suprafeţelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afişat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli şi recomandări privind accesul şi comportamentul în agenţiile Loteriei Române.

La începutul lunii, aprilie, Loteria Română anunța că, „în cel mai scurt timp posibil“, se va muta online și susținea că deja a fost inițializată colaborarea, în acest scop, cu Autoritatea pentru Digitalizarea României. După aceea însă nu s-a mai întâmplat nimic în acest sens.

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – Află cum poți să câștigi 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.