Magazinele nealimentare din Anglia s-au redeschis luni, după 83 de zile de pauză impusă de autorități, din cauza pandemiei de coronavirus. Imediat, s-au format cozi uriașe, la care unii clienți au trebuit să aștepte aproximativ o oră, până să poată intra în magazin.

redeschidere magazine anglia

Cele mai mari cozi au fost în fața retailerului cu discount Primark. Deși rețeaua a deschis devreme majoritatea magazinelor, inclusiv pe cel mai mare, din Birmingham, supraaglomerarea tot nu a putut fi evitată. Sute de oameni s-au aşezat la cozi, recordul fiind atins la magazinul din Leeds, unde perioada de aşteptare a ajuns în timpul după-amiezii la o oră.

Retailerul Primark nu realizează vânzări online, astfel că nu a înregistrat nici un fel de câștig, în ultimele luni. O altă rețea, Marks & Spencer, a vândut online şi a menţinut deschise halele de alimente, iar acum a redeschis și majoritatea magazinelor de haine.

Redeschiderea magazinelor nu a avut loc în întreg Regatul Unit, ci doar în Anglia. Magazinele din Scoţia şi din Ţara Galilor aşteaptă în continuare recomandările administraţiilor descentralizate. Magazinele neesenţiale din Irlanda de Nord au fost redeschise încă de vineri.

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – Află cum poți să câștigi 

 

 

Lasă un răspuns