Retailerul de fashion Takko a deschis toate cele 16 magazine pe care le deține în centrele comerciale de luni, 15 iunie. Cele 16 s-au adăugat celor 53 de magazine cu intrare independentă, deschise încă din 15 mai.

În toată această perioadă, retailerul de fashion Takko a aplicat măsuri de siguranță suplimentare în magazine pentru a limita răspândirea infecțiilor. Una dintre acestea este “carantina” hainelor probate de clienți.

 

În zona cabinelor de probă, retailerul a luat decizia de închide jumătate dintre cabine, pentru a asigura distanțarea socială. Totodată, există angajați Takko care se ocupă strict de acest aspect și care permite accesul clienților cu maxim 5 articole. Hainele probate și neachizițioante de clienți sunt dezinfectate, depuse în saci sigilați și tinute în “carantină” timp de 48 de ore.

Același principiu de a păstra hainele „în carantină” se aplică și în cazul retururilor. Takko permite în continuare returul produselor timp de 30 de zile, dar păstrează hainele returnate în depozit pentru câteva zile pentru a nu le trimite în magazine la vânzare imediat.

 

Lasă un răspuns