În această dimineață, polițiștii bucureșteni au făcut percheziții la 28 de angajați ai Aeroportului Otopeni Henri Coandă și ai firmei de catering Dnata. Mai multe persoane au ajuns în custodia poliției, acuzate că au furat produse în valoare de aproximativ 800 000 de euro.

aeroport-otopeni

Este vroba în special de diferite bunuri de lux: ceasuri, bijuterii, produse de marochinărie, produse cosmetice și băuturi fine, toate acesta provenind din ceasuri, bijuterii, produse de marochinărie, produse cosmetice și băuturi.

Cele 28 de percheziții au fost efectuate în municipiul București și în județele Ilfov și Prahova, în cadrul unui dosar instrumentat de Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, sub coordonarea Parchetului Militar București.

Compania Națională Aeroporturi București și compania Dnata Catering SRL România au confirmat, prin intermediul unui comunicat, faptul că unii dintre angajații lor, precum și ai altor societăți comerciale de pe platforma aeroportuară Henri Coandă se află în custodia poliției. Cele două firme se delimitează de acțiunile întreprinse de angajați.

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – Află cum poți să câștigi 

 

Puteți lăsa AICI comentarii despre Aeroportul Otopeni.

 

 

 

Lasă un răspuns