În iunie, brutăria Pain Plaisir a inaugurat un nou magazin în București, situat pe strada Puțul lui Zamfir nr. 60, în urma unei investiții în valoare de 160 000 de euro, realizată din fonduri proprii.

pain plaisir bucuresti

 

Astfel, a fost realizată relocarea vechiului magazin din Dorobanți într-un nou spațiu din aceeași zonă, în contextul în care – în ciuda pandemiei – compania estimează afaceri în creștere, în acest an, de două milioane de euro.

Concomitent cu relocarea magazinului din Dorobanți, compania a implementat un rebranding împreună cu agenția WOPA, precum și un design nou pentru magazine, în colaborare cu BL Associates.

Noile investiții au fost direcționate către echipa de proiect, ambalaje noi, semnalistică și amenajare de spații. Furnizorii și colaboratorii Pain Plaisir, de la ingrediente la logistică, sunt companii locale.

Irina Stăncescu, cofondator Pain Plaisir, a declarat: „Avem încredere în piața locală, în consumatorii români și în puterea comunităților unite, care s-a văzut și acum în criza generată de pandemie. Companiile care au reușit să fidelizeze clienții și chiar să dezvolte o comunitate în jurul afacerii lor vor trece cu bine, chiar dacă prin mari eforturi, de eventuala scădere economică care se preconizează.

Ne-am dorit să păstrăm conceptul de magazin-destinație care ne caracterizează, unde clienții vor avea parte de aceleași servicii și produse de calitate, dar în care, în contextul actual, își vor putea face cumpărăturile rapid, cu ușurință și în siguranță“.

Înființată în 2013 de Irina Stăncescu și Tom Rees, Pain Plaisir este o brutărie artizanală care oferă clienților produse de brutărie și patiserie proaspete, cu maia si fără coloranţi, amelioranţi sau conservanti.

Compania românească deține două magazine în București, în Kiseleff și Dorobanți.

 

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – Află cum poți să câștigi 

 

 

 

Lasă un răspuns