Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, a anunțat că, toate plățile de la bordul aeronavelor ce operează zborurile de la și spre baza din Timișoara vor putea fi efectuate doar prin mijloace de plată fără contact, în sprijinul măsurilor de protecție pentru pasageri.

Proiectul pilot vine în urma măsurilor luate deja de companie începând cu luna mai, precum încurajarea plăților fără contact la bordul aeronavei și eliminarea tuturor revistelor, pentru a elimina orice contact fizic nenecesar între pasageri și echipaj.

 

Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager iar, pe zborurile unde gradul de încărcare permite, va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

De asemenea, echipajul, precum și pasagerii trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului.

În efortul de a limita răspândirea posibilelor infecții, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.