Un hoț prins la furat într-un supermarket orădean nu s-a intimidat deloc, ci l-a lovit pe agentul de pază care încerca să îl oprească. A reușit să părăsească magazinul dar, după numai o jumătate de oră, a fost prin de Poliție.

kaufland oradea talharie

Joi după-amiaza, în jurul orei 16:45, un agent de pază în vârstă de 47 de ani a observat că un tânăr de 29 de ani ascunsese sub haine mai multe produse de îngrijire personală. Când agentul Kaufland s-a apropiat de el pentru a-i cere explicații, hoțul l-a lovit cu piciorul și a fugit.

În final, nici agresorul și nici victima nu au ieșit bine, din toată povestea. Agentul de pază a avut nevoie de două zile de îngrijiri medicale, iar agresorul a fost prins la numai 30 de minute de la sesizarea faptei, în Piața Ferdinand din centrul orașului.

Comisarul-șef Alina Fărcuța, de la Poliția Oradea, a declarat: „În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 29 de ani, din Oradea. Acesta a fost depistat de poliţiştii de ordine publică orădeni la aproximativ 30 de minute de la sesizarea faptei, în zona centrală a municipiului Oradea“.

El a fost reținut pentru 24 de ore, interval în care a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Procurorul va iniția o propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Lasă un răspuns