Sphera Franchise Group, operatorul pe plan local, în sistem de master franciză, a lanțului de restaurante KFC, anunță deschiderea unei noi locații în cadrul centrului comercial Baia Mare Value Center.

Noul restaurant are o suprafață de aproximativ 170 mp și este situat pe Bulevardul București nr. 53. Angajații din restaurant vor fi dotați cu mănuși, măști de unică folosință, precum și cu viziere.

Momentan, restaurantul este deschis în regim take away până la noi directive din partea autorităților, fiind încurajată plata cu cardul.

 

Odată cu dezvoltarea celei de-a doua unități din Baia Mare, KFC creează noi locuri de muncă și angajează 35 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru.

Sphera Franchise Group S.A. este un grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de master franciză brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

 

Lasă un răspuns