Inaugurarea hotelului Novum by the Sea, din stațiunea Olimp, anunțată de YesComment încă de la începutul lunii iunie, beneficiază, în aceste zile, de mai multă publicitate decât orice alt eveniment de acest tip.

inaugurare hotel novum by the sea

Totul a pornit de la anunțul ProTv, conform căruia mai multe vedete ale postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Pe această cale, postul tv a transmis că „au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.”

Imediat după aceea, în presă au apărut informații despre o petrecere de lansare a unui resort de patru stele, pe malul Mării Negre, la care au fost invitate mai multe persoane publice și vedete de televiziune, printre care și Andreea Esca. Pozele și imaginile postate de diferiți invitați la petrecere arată că nu s-a ținut cont de măsurile de distanțare socială, nici nu s-au purtat măști de protecție.

De aici până la speculația că petrecerea respectivă a contribuit la răspândirea virusului printre vedete nu a mai fost decât un pas, repede făcut de întreaga presă.

Mai jos, puteți urmări un video de la petrecere, realizat de Adina Buzatu:

https://www.youtube.com/watch?v=7DUVjqS8UuA&feature=emb_logo

Aici, alte imagini de la aceeași petrecere:

Lasă un răspuns