Începând din această săptămână, clienții Iulius Town Timișoara beneficiază de două ore de parcare gratuită în intervalul orar 07:00-20:00, spre deosebire de o singură oră, cum se întâmpla până acum.

iulius town timisoara

După aceste prime două ore, tariful pentru parcare rămâne la 3 lei pentru o oră. De asemenea, în intervalul 20:00-07:00, parcarea este gratuită pentru toți clienții.

Aceste reguli sunt valabile pentru toate parcările aferente Iulius Town: Multilevel Parking, Mall Parking, Iulius Gardens Parking și VIP Parching.

Iulius Town pune la dispoziţia clienţilor locuri de parcare, dispuse în parcări subterane, în cea mai mare parcare supraetajată din Timișoara şi în parcări terane. Acestea sunt dotate cu tehnologii moderne de acces, semnalizare, detecţie şi supraveghere, iar numărul locurilor disponibile este afişat, la intrări, pe panouri electronice.

Există, de asemenea, stații de încărcare pentru mașinile electrice și spații special dedicate acestui tip de autovehicule. N plus, parcările sunt dotate cu rasteluri de biciclete.

Clienții pot consulta regulamentul complet de funcționare a parcării la adresa www.iuliustown.ro/ro/parking.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.