Un magazin din Brașov a avut parte de un adevărat record nedorit, în ceea ce privește durata scurtă de funcționare. Acesta a fost închis de Protecția Consumatorilor la numai o zi după deschidere, în momentul în care s-a descoperit că vindea diferite produse care conțineau sau în care puteau fi ascunse substanțe ilegale.

magazin canabis brasov

Descoperirile făcute de comisarii de Protecția Consumatorilor au fost multiple:

  • numeroase produse care, conform etichetei, conțin cannabis;
  • obiecte în care pot fi ascunse substanțe ilegale. Este vorba despre ambalaje false, care în mod oficial au fost asumate de către administratorii societății comerciale ca fiind folosite pentru ascunderea diverselor produse interzise. Recipientele ce puteau fi folosite în acest scop erau brichete, rujuri sau dozele unor branduri celebre de băuturi răcoritoare;
  • magazinul folosește și simbolul ce reprezintă frunza plantei de marijuana, precum și logo-ul LEgalize-it! (Legalizați-l!).

Magazinul din Brașov a fost deschis și este administrat de o societate comercială cu sediul social în Târgu Mureș.

Administratorii susțin că funcționează legal și că tot ce se comercializează conține CBD, o substanță derivată din planta de canabis, care este legală în România, spre deosebire de tetrahydrocannabinol, o altă substanță cu aceeași origine, dar care este ilegală în țara noastră.

Activitatea magazinului a fost suspendată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.