Noile condiţii de călătorie anunţate ȋncepând cu 15 iulie pentru turiştii români care călătoresc ȋn Grecia, determină agenţiile de turism touroperatoare să găsească soluţii rapide pentru a veni ȋn sprijinul turiştilor cu vacanţe programate ȋn Grecia.

Aceştia pun la dispoziţie alternative de mutare pe curse charter cu avionul, dar şi efectuarea testelor necesare, prin parteneriate cu clinici private.

Cursa charter directă Bucureşti-Salonic va fi operată de Animawings, şi va opera plecări ȋn fiecare zi de sâmbătă, ȋncepând cu 18 iulie 2020.

Tariful unui bilet de avion pe această cursă va fi de 150 euro/persoană tur-retur, cu toate taxele incluse şi va include 2 piese de bagaj, una de mână de maxim 7kg plus o alta de cală ȋn limita a 20kg.

 

Turiştilor români care călătoresc ȋn Grecia pe cale terestră şi tranzitează punctul de trecere deschis ȋntre Bulgaria şi Grecia, Kulata-Promachonas, li se impun din 15 iulie, noi măsuri de prevenţie ȋmpotriva COVID-19.

Până la 29 iulie, toți călătorii care intră în Grecia prin acest punct de frontieră, din motive neesențiale, vor trebui să prezinte la sosire un rezultat negativ al testului molecular (PCR) pentru COVID-19, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de intrarea pe teritoriul acestui stat.

 

Lasă un răspuns