Imagini greu de crezut și de comentat au fost surprinse într-un supermarket din București, unde un grup de aproximativ 20 de indivizi a creat haos, transformând întregul magazin într-un local de petrecere. Nu le-a păsat nici de ceilalți clienți și nici de angajații și paza magazinului, care de altfel nu au îndrăznit să reacționeze, dovedind că singurul rol pe care îl îndeplinesc este cel de decor.

chef la supermarket

Cele aproximativ 20 de persoane au venit să cumpere o mare cantitate de carne de porc. Așteptând să primească marfa cerută, au dat iama în toate produsele din supermarket. Mai întâi, au mers la raionul de mezeluri, unde au desfăcut după bunul plac orice produse le-a poftit inima, tăindu-le apoi cu cuțite luate de la raftul de produse pentru bucătărie.

A urmat, în același stil, vizita la raionul de băuturi alcoolice, unde au desfăcut sticle de palincă și coniac și au început să bea după preferințe, turnând băutura în pahare desfăcute, de asemenea, de pe rafturi.

Și, după ce s-au comportat ca în codru, la sosirea poliției nu au pățit aproape nimic. Singura sancțiune a constat în trei amenzi plătite pentru că nu purtau mască. Nimic pentru tulburarea celorlalți clienți, nimic pentru bunurile distruse sau pentru produsele – deloc puține! – consumate direct de pe raft.

Două întrebări retorice: dacă și-ar fi făcut și nevoile în supermarket, printre rafturi, i-ar fi păsat cuiva? De ce există agenți de pază și Poliție?

Lasă un răspuns