Auchan România a inaugurat în această săptămână un nou magazin în județul Cluj. Noul supermarket se află la Turda, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 19, lângă magazinul Dedeman Turda.

auchan

 

Noul supermarket are o suprafață de vânzare de 1 900 de metri pătrați, în magazin se găsesc peste 11 000 de articole, iar în parcarea magazinului Dedeman, din apropiere, există 150 de locuri de parcare dedicate clienților Auchan. Magazinul va funcționa zilnic, între orele 8:00 și 22:00

Auchan Turda pune la dispoziția clienților atât case de marcat clasice, cât și case de marcat inteligente, în sistem self-checkout, la care clienții își pot scana și achita cumpărăturile. Sunt disponibile și o serie de servicii suplimentare, precum plata facturilor.

Supermarketul propune o acoperire completă a nevoilor alimentare ale clienților, oferind atât produse proaspete (carmangerie, brutărie, pescărie, mezeluri și brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan, etc.), cât și produse de băcănie (dulciuri, sărate) și articole Bio&Eco, menite să susțină un stil de viață sănătos.

Selecția de produse alimentare este completată de universurile nealimentare, Auchan Turda oferind game complexe de articole de îngrijire și frumusețe personală, spălare și întreținerea casei, precum și mii de produse pentru nevoile de uz cotidian din categoriile auto, bricolaj, textile, bagaje, grădină și multe altele.

Odată cu deschiderea acestui nou magazin, rețeaua magazinelor sub marca Auchan ajunge la 38 de puncte de vânzare, din care 33 de hipermarketuri și 5 supermarketuri. În plus, există și 26 de magazine de proximitate MyAuchan, din care 17 în stațiile Petrom, prin intermediul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 stand alone.

Lasă un răspuns