Sezonul estival este în toi, ceea ce înseamnă că litoralul românesc este tot mai căutat de turiști.

Turiștii români plătesc anul acesta prețuri începând de la 25 de lei/zi pentru un șezlong și de la 180 de lei/zi pentru un baldachin. Tariful de închiriere al șezlongurilor este mai accesibil în sudul litoralului și poate fi cu până la 100% mai scump în nordul litoralului.

În Mamaia Sud preţurile pornesc de la 25-30 de lei pentru un şezlong iar în Mamaia Nord de la 50 de lei/zi în timpul săptămânii și de la 75 de lei/zi pentru week-end.

Baldachinul pornește de la un preț de 180 de lei și poate ajunge la 200 de lei/zi. În Constanța, prețul pentru un șezlong pornește de la 20-25 de lei/zi pentru Plaja Modern.

 

În Vama Veche, prețul unui șezlong a crescut cu 5 lei față de anul trecut, prețul pornind de la 30 de lei/zi în timpul săptămânii și 35 de lei/zi în weekend.

În Eforie Nord și 2 Mai, prețurile sunt mai convenabile pentru buzunarele turiștilor. Aici prețul unui șezlong cu umbrelă pornește de la 20 de lei/zi.

Cu cât ne vom apropia de luna august, iar plajele vor deveni aglomerate, operatorii vor modifica puţin şi preţurile, astfel că în weekend nu se vor mai găsi şezlonguri sub 30-35 de lei pe zi/persoană.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.