CCC, unul dintre cei mai mari retaileri de încălțăminte din Europa Centrală și de Est, a lansat aplicația mobilă și Clubul CCC în România.

După lansările anterioare din Cehia, Slovacia, Ungaria și Austria, România este cea de-a cincea piață străină în care aplicația mobilă CCC este disponibilă.

Este o platformă digitală gratuită care poate fi descărcată din Google Play și App Store. Aplicația vine în completarea modelului de vânzări multi-channel, combinând canelele online și offline.

Clienții pot, să verifice disponibilitatea produselor în magazinele fizice sau să găsească magazinul cel mai apropiat din zonă. Utilizatorii au acces la ofertele promoționale online și din magazine.

 

În același timp, prin intermediul aplicației, utilizatorii se pot înscrie în Clubul CCC disponibil digital pe platforma CCC. Cei care vor să devină membri ai Clubului CCC se pot înregistra în aplicație și pot utiliza versiunea mobilă a cardului de loialitate.

Grupul CCC este liderul pieței de retail de încălțăminte din regiunea CEE și unul dintre cei mai mari producători de pantofi din Europa. CCC are peste 1200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii.

 

Lasă un răspuns