TikTok a anunțat formarea unui fond de 200 de milioane de dolari, destinat pentru plata creatorilor de conținut de pe platformă. Ca urmare a acestei decizii, anumiți utilizatori urmează să primească sume bani în mod regulat lunile următoare. Apoi, planurile companiei vizează creșterea sumei destinate acestui fond.

tiktok

Până în acest moment, reprezentanții TikTok nu au precizat dacă există un număr limitat de utilizatori care vor beneficia de acest fond. Totuși, există câteva condiții clare pe care aceștia trebuie să le îndeplinească, pentru a primi bani.

În primul rând, utilizatorii care doresc să se înscrie în program trebuie să aibă cel puțin 18 ani și să posteze video-uri originale în mod constant respectând politicile companiei. Apoi, aceștia trebuie să aibă și o bază de urmăritori pe măsură pentru a-și monetiza contul prin intermediul fondului pus la dispoziție de companie.

Primii care vor putea aplica pentru a fi plătiți din acest fond sunt utilizatorii din Statele Unite ale Americii. Ulterior, compania plănuiește să extindă facilitatea la nivel global.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.