Începând cu data de 28 iulie, pe piața din românia este disponibil noul telefon Huawei P40 lite 5G. Acesta poate fi găsit la partenerii autorizați Hyawei, prețul recomandat fiind de 1 699 de lei

Huawei P40 lite 5G

Este vorba despre un nou smartphone echipat cu o cameră 5G, special conceput pentru era conectivității 5G.

O veste bună pentru cumpărători este reprezentată de faptul că în primele două săptămâni, adică în intervalul 28 iulie-11 august, cei care achiziționează noul smartphone primesc gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3i.

Huawei P40 lite 5G este echipat cu un sistem cu cameră cvadruplă AI, care cuprinde o cameră principală de 64 MP, și camere cu obiective ultra-wide, macro și bokeh, pentru a acoperi o gamă largă de scenarii de fotografiere. Camera principală de 64 MP suportă funcția combinării de pixeli 4 în 1.

Sistemul de cameră cvadruplă suportă și funcții video precum modul video Huawei Dual-View, care le permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri cu două camere diferite, înregistrarea video slow-motion la 960fps pentru încetinirea acțiunii până la 1/32 din viteza în timp real, și crearea de time-lapse-uri uimitoare.

Echipat cu un obiectiv cu diafragmă largă f/2.0, noul Huawei P40 lite 5G dispune de o funcție Super Night Selfie avansată, care optimizează subiectul cu algoritmi de portret avansați și folosește Multi-Frame Fusion pentru a evidenția culorile și detaliile din fundal. Datorită SoC-ului Kirin 820 5G, zgomotul este controlat de algoritmi BM3D, care îi permit noului telefon să surprindă imagini clare, chiar și în medii slab luminate.

Ecranul HUAWEI Punch FullView, cu care este echipat noul telefon oferă o suprafață de afișaj extinsă, de 6,5 inci, și este încadrat într-un design din sticlă 3D.

Huawei P40 lite 5G suportă Huawei SuperCharge de 40W, pentru a reduce perioada de inactivitate dintre încărcări.

Huawei P40 lite 5G este alimentat de SoC-ul avansat Kirin 820 5G de 7nm, astfel că oferă o experiență 5G rapidă. Funcția AI este activată de NPU, iar Mali-G57 integrat este mai puternic, sinergizând cu GPU Turbo pentru a oferi performanțe de gaming optimizate pentru cele mai populare jocuri.

Cu un modem 5G integrat, SoC-ul Kirin 820 5G suportă conectivitate 5G eficientă. Autonomia bateriei trece la nivelul următor datorită bateriei generoase de 4000mAh, iar suportul pentru Huawei SuperCharge de 40W le oferă utilizatorilor posibilitatea unei încărcări sigure și eficiente.

Modul eBook transformă Huawei P40 lite 5G într-o carte virtuală, care oferă o experiență de lectură asemănătoare celei pe hârtie. Smartphone-ul introduce AppAssistant actualizat, care include funcții noi precum Smart Brightness Lock, ce blochează temporar luminozitatea automată la lansarea unui joc, și Floating Window, care le permite utilizatorilor să răspundă rapid la mesaje, fără a ieși din joc.

Telefonul va fi disponibil pe piața din România în trei variante de culoare: Space Silver, Crush Green și Midnight Black.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.