Vineri, 7 august, este inaugurată prima franciză din Craiova a grupului Cereal Crunch, după o investiție de 40 000 de euro. Meniul noului magazin oferă peste 100 de tipuri de cereale din toată lumea, dar şi locale, alături de 16 tipuri de lapte şi peste 20 de toppinguri.

cereal crunch craiova

Până acum, Cereal Crunch avea deschise două spaţii, ambele în Bucureşti, la Piaţa Naţiunile Unite şi la Universitate, pe Hristo Botev 1.

În Craiova, antreprenorul se așteaptă ca magazinul să ajungă la un număr de 70 – 100 de bonuri zilnic până la finalul anului, iar după un an, media să crească la 150 de bonuri pe zi.

Totodată, în perioada august-decembrie, businessul ar putea genera afaceri de 75 000 de euro în condiţii  normale de funcţionare, iar anul următor să evolueze spre 200 000 de euro.

Radu Savopol, co-fondator Cereal Crunch, a declarat:

„Am preluat acest business la finalul anului 2019 şi ne-am propus atunci, pentru primul an, să deschidem 5 noi francize în Bucureşti şi în ţară. Mă bucur să văd oameni cu viziune, dispuşi să investească în lucrurile în care cred şi am fost încântat să descopăr că cei care au preluat franciza de la Craiova sunt antreprenori tineri, dinamici, cu obiective îndrăzneţe şi determinaţi să le îndeplinească“.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.