Compania JYSK va ajunge la 89 de magazine în România, după inaugurarea unui nou magazin în Fălticeni, care pune la dispoziția clienților articole de mobilier și produse pentru casă.

jysk

Noul magazin va fi deschis în strada Plugari și va avea o suprafață de 1 327 de metri pătrați. JYSK Fălticeni va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00-20.00 și duminică între orele 10.00-18.00.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria, a declarat:

Expansiunea este parte din ADN-ul JYSK încă de la înființarea companiei noastre, în 1979. Ne dorim să fim cel mai răspândit lanț de retail, iar planurile noastre de expansiune continuă, chiar dacă trecem printr-o perioadă neobișnuită. În luna august avem planificate trei deschideri noi de magazine, prima fiind pe 6 august, când inaugurăm JYSK Fălticeni.

Pentru JYSK, fiecare deschidere este un motiv de sărbătoare. Având în vedere perioada prin care trecem însă, vom marca deschiderea printr-o săptămână de oferte excelente, în locul unui eveniment de deschidere.

Clienții din Fălticeni care doresc să ne cunoască și să se bucure de ofertele noastre speciale de deschidere o pot face timp de o săptămână. Ca și în restul magazinelor noastre, am implementat toate măsurile de prevenție pentru a evita răspândirea noului coronavirus și pentru ca angajații și clienții noștri să se simtă în siguranță în magazin“.

În oferta specială de deschidere valabilă în magazinul JYSK Fălticeni sunt incluse reduceri de până la 75% la peste 2000 de produse, printre care mobilier de interior, prosoape, perne, plăpumi, saltele și saltele superioare, lenjerii de pat, corpuri de iluminat și obiecte decorative. Oferta specială de deschidere este valabilă între 6 și 12 august.

Lasă un răspuns