Mega Image a inaugurat al doilea magazin din Oradea. Situat în Piața Ioșia, pe strada Alexandru Cazaban nr. 69, magazinul are o suprafață totală de peste 1 100 de metri pătrați.

mega image

Este al doilea magazin Mega Image din Oradea, iar compania a anunțat că, până la finalul acestui an, îl va deschide și pe al treilea.

Mircea Moga, CEO Mega Image, a declarat: „Noul magazin Mega Image Piața Ioșia este amplasat într-o zonă foarte cunoscută și de tradiție a orașului și vine aproape de comunități, oferind clienților orădeni tot ce au nevoie în apropierea casei. Piața din Oradea este importantă pentru noi și pregătim deja cel de-al treilea magazin care va fi deschis în acest an“.

Mega Image continuă parteneriatele – specifice pentru Oradea – cu producători locali pentru diferite categorii de produse precum:

  • panificație (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificație Felix)
  • prăjituri (Scala, Bunexim)
  • ouă (Avivest)
  • delicii din carne (Szekely Falat, Andromi)
  • bere (CsikiSor).

În plus, noul magazin are și o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, care include o gamă variată de produse alimentare, de îngrijire și pentru casă, ecologice, bio, pentru un stil de viață sănătos.

În același timp, clienții vor avea oferte personalizate și reduceri la produsele preferate prin cardul CONNECT. Programul magazinului este de luni până sâmbătă în intervalul orar 07:00 – 23:00, iar duminica între 08:00 – 22:00.

Lasă un răspuns