Water-park-ul situat în Parcul Tineretului din Craiova a găzduit, zilele trecute, scene greu de acceptat într-un oraș care se dorește civilizat. După cum informează site-ul local gds.ro, bazinele au fost invadate de mai multe persoane care au intrat în apă îmbrăcate, profitând de nepăsarea totală a administratorilor.

 

water park craiova
Sursă foto: gds.ro

 

Informația și fotografiile care prezintă această situație au fost trimise de un cititor al cotidianului local amintit mai sus. Acesta povestește următoarele:

Eu am venit de la ora 11.00 la Water Park. Am plătit pentru mine şi copil 63 de lei intrarea. Din păcate, lucrurile nu stau prea bine aici. Sunt probleme la duşuri, nu există umbrele. Te coci în soare.

Pe la ora trei au apărut mai multe grupuri de romi, majoritatea femei. Acestea, spre uimirea tuturor, au intrat în bazine îmbrăcate. Cu fuste, cu pantaloni, au început să se bălăcească fără să ţină seama de oamenii din jur. Am încercat să avertizez pe cineva de la pază, dar dispăruseră. Nici măcar un salvamar nu mai era. Nici nu ştiu dacă aceste persoane au plătit intrarea?“.

Încercările gds.ro de a obține o reacție fie de la directorul water-park-ului, fie de la viceprimar au rămas fără rezultat. Aceștia nu au răspuns la telefon, astfel că în ștrand e în continuare liber la făcut baie îmbrăcat.

 

Lasă un răspuns