Lidl a anunțat astăzi inaugurarea a două noi magazine în România, pe data de 13 august. Unul este în orașul Gherla din județul Cluj, iar celălalt în orașul Marghita din județul Bihor.

lidl

Compania germană a informat: „Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a două noi magazine pe data de 13 august: unul în oraşul Gherla, judeţul Cluj, care dispune şi de staţie de încărcare pentru automobile electrice, iar celălalt în oraşul Marghita, judeţul Bihor.

Pentru că sănătatea angajaţilor şi a clienţilor este prioritară pentru Lidl, şi în cele două unităţi se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în reţeaua din România. Lidl le recomandă clienţilor să respecte, în acelaşi timp, măsurile individuale de prevenţie în timpul cumpărăturilor“.

Fiecare dintre cele două magazine are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1 300 de metri pătrați. Magazinul din Marghita dispune de 80 de locuri de parcare, în timp ce magazinul din Gherla are peste 130 de locuri de parcare, dispunând totodată de staţie de încărcare pentru automobilele electrice.

Magazinul Lidl din oraşul Gherla înlocuieşte o unitate care a fost închisă la începutul acestui an, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce priveşte sustenabilitatea şi experienţa pentru clienţi.

Magazinul Lidl din Marghita este prima unitate a retailerului din acest oraş.

În total, Lidl are peste 270 de magazine în România. Acestora li se adaugă cinci centre logistice, numărul total al angajaților fiind de peste 8 000.

Lasă un răspuns