O scenă îngrozitoare s-a petrecut, miercuri, într-un magazin alimentar din cartierul ieșean Galata. Un bărbat prins la furat și-a pierdut controlul și, în semn de protest, și-a tăiat venele de față cu clienții magazinului.

magazin iasi hot vene taiate

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost oprit de agenții de pază în timp ce încerca să părăsească magazinul. Aceștia au constatat că furase produse alimentare în valoare de 80 de lei.

Când i s-a cerut să se legitimeze, a avut o primă reacție nervoasă și a devenit agresiv. În aceste condiții, agenții au chemat un echipaj de Poliție, care a apărut repede la fața locului, în încercarea de a calma situația.

Efectul obținut a fost însă cel opus. La puțin timp sosirea polițiștilor, bărbatul a luat o sticlă din magazin, a spart-o și și-a tăiat venele cu cioburile, în semn de protest. Scena a avut loc de față cu clienții magazinului.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, aflându-se sub supravegherea medicilor. În paralel, purtătorul de cuvânt al Poliției Iași a declarat că i s-a întocmit și un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.