Coșurile de gunoi din parcarea Aeroportului Internațional Cluj-Napoca dau pe dinafară, conform fotografiilor și imaginilor video publicate astăzi de site-ul local stiridecluj.ro

aeroport cluj gunoi
Sursă foto: stiridecluj.ro

imaginile, surprinse în week-end de un cititor al publicației citate, arată un coș de gunoi plin până la refuz și – în mod evident – negolit la timp. Pentru că nu au mai avut unde să arunce ambalajele și alte resturi, călătorii au început să le pună pe jos, lângă coș, unde se pot vedea sticle de băuturi răcoritoare sau cutii de cafea.

Compania GOTO Parching, care ar trebui să se ocupe de curățenie, a oferit unele explicații pentru halul în care arată parcarea: Reprezentanții acesteia asigură că „personalul de la curățenie circulă permanent în parcare, dar sunt momente în care apar gunoaie mai multe în anumite zone, în funcție de fluxurile de pasageri ai aeroportului. Dar, pentru a respecta măsurile de securitate sanitară, curățenia nu se face printre oameni, ci după ce aceștia intră în terminal.

Cei care au aruncat aceste gunoaie sunt persoane care au constatat că nu mai este loc în coș, dar au depozitat deșeurile lângă acesta pentru a face ridicarea lor mai ușoară, ceea ce s-a și întâmplat imediat ce zona a fost eliberată“.

Puteți lăsa AICI un comentariu despre Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca

 

 

Lasă un răspuns