O româncă stabilită de 18 ani în Marea Britanie s-a îndrăgostit de un bărbat în timp ce își făcea cumpărăturile într-un magazin Lidl, astfel că a cerut ajutor pe rețelele de socializare, în speranța că îl va găsi pe necunoscutul ce i-a făcut o impresie atât de puternică.

romanca marea britanie indragostita la lidl

Întâlnirea a avut loc la magazinul Lidl din Tavistock, Devon, în sud-vestul Angliei. Apelurile cu care femeia a împânzit rețelele de socializare au atras inclusiv atenția presei britanice, mirror.co.uk dedicând un articol acestei povești.

Concret, românca a postat pe Facebook următorul mesaj:

„Cine și unde ești? Erai cu un Audi alb (în mod intenționat am stat mai mult să îmi pun cumpărăturile în portbagaj, tocmai pentru a te vedea mai bine) și ai glumit cu mine de parcă nu mai conta nimic, așa că eu bănuiesc că ești singur! Ia legătura cu mine și hai să vedem unde ne duce asta! Sper ca prima noastră întâlnire la Lidl să nu fie și singura“.

Românca spune că amândoi purtau măști, ceea ce îngreunează recunoașterea. A observat însă că e vorba de un bărbat pe care îl descrie ca fiind atrăgător, cu părul închis la culoare, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Acesta avea circa 1,9 m înălțime și, deși era îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, părea elegant și bine îngrijit.

Ea susține că „nu e nicio presiune, putem doar să ne întâlnim la o cafea sau ceva de genul acesta“, însă arată în același timp că e deschisă și pentru ceva mai mult decât atât: „Dacă ne vom cunoaște, unul dintre noi va trebui să renunțe la aparatul său de gătit orez, pentru că nu vom avea nevoie de două“.

  1. […] Dragoste la Lidl, printre aparatele de gătit orez – cum a ajuns o româncă în presa din Marea B… […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.