Un magazin din Brazilia este condamnat de toată lumea pe rețelele de socializare, după ce a rămas deschis, în condițiile în care o persoană decedase înăuntru. Cadavrul a fost acoperit cu câteva umbrele, în timp ce restul clienților își continuau cumpărăturile.

magazin brazilia scandal

Întâmplarea a avut loc într-un magazin din Recife, Brazilia, pe data de 14 august. Știrea a început să circule abia în ultimele zile, după ce rețelele de socializare au fost inundate de un val de critici la adresa magazinului.

Conducerea magazinului și0-a cerut scuze abia pe 19 august: „Compania a greşit prin faptul că nu a închis imediat magazinul după ce s-a întâmplat pentru a aştepta serviciile funerare, precum şi prin faptul că nu a găsit imediat calea corectă pentru a avea grijă de cadavru“.

Bărbatul era un manager de vânzări care s-a simțit rău la locul de muncă. i s-a acordat primul ajutor și a fost chemată o ambulanță, însă între timp el și-a pierdut viața.

Atunci, cadavrul a fost acoperit cu mai multe umbrele și au mai fost create și niște paravane din cutii, însă fără ca magazinul să se închidă. Administratorii susțin că, în acest fel, au urmat regulile de a nu înlătura corpul din locul în care survenise decesul, dar în același timp susțin că, pe viitor, au schimbat protocolul, acesta menționând acum și închiderea obligatorie.

Lasă un răspuns

  1. Arestați preventiv! – Ce se întâmplă cu agenții de pază care au omorât un om pentru că furase mâncare? – YesComment

    […] Cumpărături cu un bărbat mort în magazin – Scene șocante, într-un supermarket din Brazilia […]