Leroy Merlin a inaugurat cel de-al patrulea magazin din București, primul din sectorul 3. Astfel, retailerul francez de bricolaj a ajuns la un număr total de 18 magazine pe piața românească.

leroy merlin

Noul magazin se află pe Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51, și are o suprafață de aproximativ 14 000 de metri pătrați, dintre care 2 700 de metri pătrați sunt destinați zonei de drive-in.

Magazinul are 115 angajați și pune la dispoziția clienților o gamă de 30 000 de produse și peste 360 de locuri de parcare.

Programul magazinul Leroy Merlin Pallady este de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 08:00 – 20:00.

Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România, a declarat: „Deschiderea celui de-al patrulea magazin Leroy Merlin din București confirmă încă o dată angajamentul nostru fată de piața din România, angajament pe care ni l-am asumat încă din 2011, de la lansarea primului magazin, tot în București. Sectorul 3 este o zonă în care credem și care deține un mare potențial de dezvoltare, iar noi dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse și servicii de calitate“.

După această inaugurare, în România există 18 magazine Leroy Merlin, cu peste 2 500 de angajați în următoarele localități: Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara și București.

Lasă un răspuns