Compania Patria Bank lansează creditul ipotecar fără avans, un produs care este adresat clienților care își doresc o casă nouă, sau un alt imobil în proprietate, și nu doresc să aducă avans în bani.

Noul credit Patria Acasă fără avans poate fi accesat de cei care doresc o locuință nouă sau o locuință suplimentară și aduc în garanție o altă proprietate deținută de ei sau alți participanți la credit.

În categoria altor participanți la credit pot intra: soțul/soția, copiii, frații/surorile, părinții titularului/soților, ginerele/nora și partenerul de viață al solicitantului de credit (cu care locuiește și se gospodărește).

 

Imobilul achiziționat prin credit trebuie să aibă o valoare de minim 80.000 de euro (sau echivalent în lei), să fie situat într-o zonă urbană mare sau metropolitană aferentă. În garanție, pe lângă imobilul achiziționat prin credit poate fi adus un extra imobil, situat de asemenea într-o zonă urbană mare și/sau împrejurimi.

Patria Bank este o bancă românească, listată la Bursa de Valori București, cu prezență la nivel național, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.