Începând cu 1 septembrie, Carrefour Supermarket Online se mută în aplicația Bringo, locul unde clienții pot comanda produse din magazinele fizice.

Clienții au posibilitatea de a alege din peste 50.000 de produse, putând face cumpărăturile zilnice accesând magazinele Carrefour din aplicația BRINGO, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, sau din secțiunea Super BRINGO Market, de pe portalul carrefour.ro (secțiune inițial denumită Supermarket Online).

 

Carrefour România are peste 360 de magazine cu formate diverse, serviciul integrat Casa Ta – Self Service, aplicația Carrefour și platforme de shopping online cu servicii de livrare personalizată.

 

Lasă un răspuns

  1. Dan

    O porcarie! Bringo nu ajunge in multe localități rurale, care puteau comanda, inainte pe site-ul carrefour. Din respect fata de cei care au tot facut comenzi ani de zile la carrefour desi locuiesc la tara, carrefour ar fi trebuit sa mentina si vechea formula pana cand bringo ar fi acoperit si satele. Dar se vede ca nu le pasa cu adevarat de clienti.
    O alta porcarie este ca nu poti afla daca bringo vine in localitatea ta decat dupa ce ai descarcat aplicatia.