Flanco Retail, compania românească prezentă pe piața autohtonă din 1994, a deschis, în parteneriat cu Kaufland România, primul magazin de tipul shop-in-shop.

Situat în Târgu Jiu, acesta este primul astfel de spațiu pentru cei doi parteneri și face parte dintr-un proiect ce urmează a fi dezvoltat și în alte magazine Kaufland din România.

Magazinul Flanco shop-in-shop din interiorul Kaufland Târgu Jiu este deschis clienților din luna august. Conceptul presupune îmbinarea a două magazine în același spațiu comercial, fiecare funcționând separat, ca magazine independente.

 

Acest proiect își propune să le aducă clienților o gamă de electronice, produse IT și telecom, electrocasnice mici și mari și să le ofere, în același timp, posibilitatea să-și facă și cumpărăturile de strictă necesitate.

Magazinul Flanco este poziționat în incinta Kaufland Tg. Jiu – Luncilor de pe strada Termocentralei, nr. 2A. Programul de lucru este de luni până sâmbătă, de la ora 7:00 la 22:30, respectiv 8:00-20:00, duminică.

Până la finalul acestui an, proiectul urmează să fie dezvoltat și implementat și în alte spații Kaufland din România.

 

Lasă un răspuns