Compania aeriană low-cost Ryanair lansează astăzi cea mai mare vânzare de locuri din 2020, cu tarife de până la 5 euro dus, pentru un milion de locuri, doar pentru 48 de ore. Astfel cei interesaţi pot să-şi achiziţioneze un bilet cu 5 euro pentru multe dintre cele 240 de destinaţii ale Ryanair.

Ryanair avion

 

“Numai timp de 48 de ore lansăm o mega scădere a preţului, pentru un milion de locuri. Clienţii pot rezerva zboruri cu preţuri de până la 5 euro pentru multe dintre cele 240 de destinaţii ale noastre, către destinaţii de vacanţă de top din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, clienţii trebuie să fie rapid şi să acceseze site-ul web Ryanair.com pentru a-şi rezerva zborurile înainte de miezul nopţii, miercuri, 2 septembrie, pentru a călători în septembrie şi octombrie”, spune oficialii Ryanair.

Pentru a beneficia de aceste tarife speciale de 48 de ore, clienţii trebuie să fie rapizi şi să acceseze site-ul web Ryanair.com pentru a-şi rezerva zborurile înainte de miezul nopţii, miercuri, 2 septembrie, pentru o escapadă în septembrie şi octombrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.