Lime, serviciul de închiriere de trotinete electrice, a anunţat că se lansează în weekend şi în Braşov şi Constanţa, după ce acum două săptămâni s-a extins la Cluj-Napoca.


„Lime, furnizorul inovator de mobilitate urbană, ajunge în două săptămâni de la lansarea la Cluj-Napoca şi în Constanţa şi Braşov. Locuitorii şi turişt

ii din Braşov şi Constanţa se vor putea bucura de astăzi de trotinetele electrice Lime ce vor sta la dispoziţia lor pentru a-i ajuta să se deplaseze prin oraş într-un mod rapid, uşor şi sustenabil. Trotinetele vor fi disponibile în Braşov în Piaţa Sfatului, Centrul Civic, Şchei, Coresi Mall, zona Gării, iar în Constanţa în Mamaia, zona Portului, parcul Tăbăcăriei, Teatrului şi Casei de Cultură, Tomis II, III, Nord, faleză Nord şi nu numai”, a anunţat compania.

 

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicaţia, localizează o trotineta de pe hartă şi o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucţiunile din aplicaţie şi să parcheze trotineta responsabil.

Tariful este de 3 lei pentru a debloca trotineta şi fiecare minut al cursei va fi taxat cu 0,6 lei.

Compania Lime este activă în peste 40 de oraşe din 19 ţări din Europa.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.