Wizz Air a anunţat lansarea unor noi rute din România la preţuri pornind de la 89 de lei şi a modificat programul zborurilor de pe Aeroportul din Bacău, care vor fi reluate mai devreme decât a prognozat.

Astfel, compania a anunţat o nouă rută de la Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon începând cu 23 octombrie 2020. Biletele sunt deja în vânzare pe wizzair.com şi prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene cu tarife care pornesc de la 89 RON.

Totodată, zborurile de la noua bază din Bacău către Londra Luton, anunţate în luna iunie, vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci zboruri săptămânale şi vor creşte până la zboruri zilnice după deschiderea bazei pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la noua bază WIZZ de la Bacău, care va fi deschisă oficial pe 29 octombrie.

ncepând cu 23 octombrie, Wizz Air va oferi zboruri către oraşul dinamic şi efervescent Liverpool, care devine a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj-Napoca. Cu această nouă rută, oamenii din Cluj-Napoca şi din zonele înconjurătoare se pot bucura de 32 de destinaţii cu tarife reduse în reţeaua extinsă WIZZ din cel mai mare oraş din Transilvania. Având experienţa oferirii de servicii cu preţ redus şi de înaltă calitate în ultimii ani în România, compania aeriană este încrezătoare că introducerea noii rute va îmbunătăţi şi va dezvolta legătura dintre Transilvania şi una dintre cele mai interesante regiuni din Anglia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.