Dacă nu poți să zbori cu avionul, cel puțin te poți urca în el ca să bei o cafea! Aceasta este experiența propusă de o cafenea thailandeză, care a fost amenajată într-un avion dezafectat.

cafenea avion thailanda

Orașul turistic Pattaya atrăgea sute de mii de vizitatori anual, însă pandemia a oprit tot acest flux, iar avioanele sunt încremenite la sol. Pentru a compensa lipsa zborurilor, a apărut cafeneaua din avion.

Ideea este ca, atunci când intră în cafenea, clienții să se simtă ca și cum ar fi urcat în avion pentru zbor. Ei primesc așa-zise bilete de călătorie, ocupă un loc la casa întâi și pot să viziteze inclusiv cabina piloților.

În capitala Bangkok. O altă cafenea, deschisă în sediul companiei naționale Thai Airways, le oferă clienților chiar și prilejul de a gusta din mâncarea servită de obicei în avion, în timpul zborurilor. Este vorba în special de spaghete carbonara şi friptură de vită în stil thailandez, servite de membrii echipajului pe platouri din plastic.

Thailanda este una din țările puțin afectate de pandemia de coronavirus. Până acum s-au înregistrat 3 475 de infectări și 58 de decese. 3 312 persoane deja s-au vindecat.

Lasă un răspuns