Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, inaugurează vineri, 18 septembrie, al 7-lea magazin din capitală.

Noul magazin din București a fost construit pe Bulevardul Ghencea, pe un teren cu o suprafață de aproximativ 59.000 mp, în urma unei investiții totale în valoare de 29 de milioane de euro.

Are o suprafaţă construită de peste 18.000 mp, și o echipă de 220 de angajaţi. Retailerul spune că va avea peste 45.000 de produse disponibile la raft cu numeroase soluţii şi servicii complementare.

 

Interiorul generos al noului magazin include și un showroom de mobilă, un showroom de gresie, faianță și mobilier de baie, precum și două sere cu climă controlată (caldă/rece) și o pergolă.

În zona exterioară au fost amenajate 631 de locuri de parcare, dar şi spaţii verzi desfăşurate pe o suprafaţă de peste 17.500 mp.

Dedeman Ghencea se alătură magazinelor din Slobozia şi Lugoj, deschise tot în 2020. Odată cu inaugurarea acestuia, reţeaua Dedeman ajunge la un număr total de 53 de magazine.

 

Lasă un răspuns