DHL Express a anunțat majorări ale prețului serviciilor de curierat pe care le oferă, începând cu data de 1 ianuarie 2021. În România, prețurile vor crește, în medie, cu 5,9% față de cele stabilite pentru anul curent.

firme curierat comentarii plangeri reclamatii

Vor fi ajustate și costurile adiționale aplicate pentru coletele grele și pentru paleții nesuprapozabili, acestea ajungând la 410 lei pe piesă, respectiv 845 de lei pe palet.

Reprezentanții companiei afirmă că aceste creșteri ale tarifelor contribuie la menținerea nivelului înalt de calitate a serviciilor și a rețelei DHL.

Agnieszka Blas, director general DHL Express Romania, a declarat: „Ajustarea anuală a tarifelor ne ajută să dezvoltăm în continuare infrastructura noastră, permițându-ne, în același timp, să aplicăm tehnologii de ultimă generație și procese personalizate de livrare, pentru a asigura cele mai bune soluții pentru clienți. Ca răspuns la cererea crescută de expertiză logistică, datorită volumelor tot mai mari provenite din comerțului electronic, am investit constant în aeronave noi și în dezvoltarea rețelei globale de huburi si terminale operationale“.

DHL Express își modifică în fiecare an oferta de tarife, în funcție de inflație, de evoluția cursului valutar și a altor costuri variabile, precum cele referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor în fiecare din cele peste 220 de țări și teritorii deservite de companie.

Lasă un răspuns