Presa locală din Cluj scrie despre cazul unei pensionare din oraș, care și-ar fi luxat mâna dreaptă după ce a alunecat în interiorul magazinului Kaufland Mănăștur, într-o zonă în care pe jos se afla ulei. Informația este oferită de site-ul monitorulcj.ro

Conform sursei citate, femeia se deplasa spre casa de marcat în momentul în care a alunecat în zona acoperită cu ulei. Angajații Kaufland nu marcaseră zona periculoasă în mod corespunzător, cu indicatorul care se folosește în astfel de situații.

În urma incidentului, femeia a ajuns la spital, însă, după ce i-au acordat primul ajutor, angajații Kaufland s-au asigurat că este scoasă din magazin și abia ulterior este chemată ambulanța. Astfel, s-ar fi încercat mutarea incidentului în afara magazinului pentru a fi scutiți de orice vină.

Un avocat, apropiat al familiei femeii, a oferit următoarea acuzație: „Kaufland încearcă să se spele pe mâini și nu au întocmit un proces verbal așa cum era normal. Ei nu au chemat ambulanța decât după ce s-au asgiurat că femeia a ieșit din clădire pentru a nu avea ei probleme.  Cei de la Kaufland refuză să comunice prin căile de comunicare legale și răspund doar la un număr de telefon la care nu poți suna înapoi“.

Mai multe detalii găsiți aici

Lasă un răspuns