În acest week-end, în Piața Românilor din București va fi organizat Festivalul Roadelor, unde se vor putea găsi legume și fructe de sezon, dar și diferite produse tradiționale la prețuri accesibile.

festivalul roadelor

Sărbătoarea Roadelor va începe vineri 25 septembrie, la ora 10:00. Piaţa Românilor este situată în Colentina, Sectorul 2, în zona Doamna Ghica, pe Strada Cremeniţa, nr. 13-15.

Asociaţia BIO România şi Federaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale Româneşti au anunțat deja unele dintre produsele care se vor găsi la festival, precum și prețurile acestora.

  • Cooperativa Meleag Ţărănesc vine cu o ofertă de cartofi albi la 0,6 lei/kg, cartofi roşii la 0,8 lei/kg, ceapă albă la 1 leu/kg şi ceapă roşie la 1,6 lei/kg.
  • Crama Liuta – Podgoria Babadag va aduce must proaspăt din struguri Fetească neagră, stors direct în piaţă la 10 lei/litru.
  • VanBet – Bârlad oferă din fermele proprii pentru cei care vor să deguste la faţa locului pastramă de capră la ceaun după o reţetă Dr. Avraham, pui haiducesc la ceaun, cârnaţi proaspeţi de capră sau cârnaţi cu caşcaval la grătar.
  • patiseria Maia oferă covrigi calzi bio cu seminţe şi specialităţi de pâine neagră bio din făină integrală.
  • Vic Future Development aduce clătite bio din făină integrală Spelta, umplute cu cremă de ciocolată pe bază de miere polifloră, cristalizată la rece (metodă brevetată de ApisRom), precum şi clătite umplute cu miere bio şi miez de nucă.

Produsele care nu sunt la promoţie beneficiază de un discount de 26% pentru pensionari şi 15% pentru studenţii din Sectorul 2.

Lasă un răspuns