Ford a anunțat că Puma ST, primul SUV Ford Performance fabricat în Europa, a intrat pe linia de producţie la uzina de la Craiova.

ford puma st craiova

Noul Puma ST este prevăzut cu tehnologii sportive sofisticate, ce includ un diferenţial mecanic cu alunecare limitată (LSD), arcuri cu distribuţie vectorială şi oferă posibilitatea selectării mai multor moduri de rulare, inclusiv modul Sport şi, pentru prima dată pe un vehicul Ford Performance, modul Eco, oferind astfel şoferilor opţiuni pentru numeroase scenarii de conducere.

Conform fişei tehnice a SUV-ului, acesta dezvoltă 200 CP, o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde, fiind totodată prevăzut cu şasiu personalizat: o bară de torsiune cu 40% mai rigidă decât cea de pe Fiesta ST, ceea ce determină un centru de greutate mai ridicat, cu arcuri de distribuţie vectorială, accentuând caracterul sportiv al maşinii

De asemenea, maşina include jantele Mean Green din aliaj de 19 inci şi scaunele Recaro, alături de inovatorul Ford MegaBox, care asigură cel mai bun spaţiu de încărcare din segment şi de Local Hazard Information.

Pentru a marca debutul public al Puma ST, echipa Ford a filmat maşina pe Transfăgărăşan. Puteți vedea mai jos acest video:

Lasă un răspuns