În această săptămână, Cinema Palace Oradea inaugurează două săli noi, precum și tehnologie de ultimă generație Dolby Atmos și proiector laser Sony 4k.

cinema palace oradea

Tehnologia Dolby Atmos face ca sunetul să fie eliberat de canale și permite artiștilor să trateze sunete specifice ca entități individuale, numite obiecte audio. Acest sistem poate să redea simultan 128 de obiecte audio independente. Acestea pot fi amplasate și mutate cu precizie de către creatorul coloanei sonore oriunde în spațiul tridimensional al cinematografului, făcând din experiența cinematografică una mult mai profunda și mai amplă.

Managerul Cinema Palace, Șerban Pantea, a declarat: „Configurația sistemului instalată la Cinema Palace Oradea are în componență 37 de boxe cu o putere instalată de peste 18.000 de watt, un procesor de sunet Dolby Atmos si un număr de 14 amplificatoare“.

În ceea ce privește cele două săli noi, acestea au o capacitate de 178, respectiv 137 de locuri. Ele sunt dotate cu fotolii fixe de 23 inch, sistem fonoabsorbant cu cel mai înalt coeficient de absorbție și un ecran Spectal apreciat ca având cel mai ridicat coeficient de reflexie.

În urma inaugurării celor două noi săli, configurația și numerotarea sălilor a fost schimbată. Cinema Palace are de acum 8 săli, dintre care 5 sunt dotate cu echipamente capabile să proiecteze filme 3D. Capacitatea totală a celor 8 săli este de 1 000 de locuri.

Lasă un răspuns