Clienții ING vor beneficia de o nouă opțiune începând cu luna septembrie, după ce instituția financiară a anunțat că va simplifica shopping-ul clienților care au un card de credit.

Începând din septembrie 2020, clienţii ING Bank România care au credit card şi telefoane cu Android vor putea să îşi creeze un card de credit virtual şi să plătească cu telefonul la POS folosind linia de credit existentă.

Noua opţiune – ING Pay Credit – nu necesită o aplicaţie separată, ci poate fi activată în Home’Bank.

 

Astfel, ea se deschide printr-un proces similar cu ING Pay aferent contului curent. Totodată, clienţii ING Bank pot alege tipul de card preferat atunci când plătesc cu telefonul – de debit sau de credit.

Un client ING Bank poate avea în total patru carduri virtuale ING Pay, câte două pe fiecare telefon setat ca dispozitiv de încredere (unul pentru contul curent și unul pentru cardul de credit).

Dacă există pe același dispozitiv un card virtual ING Pay Debit și şi altul ING Pay Credit, pentru efectuarea plății, clientul va alege cardul preferat pentru plata din Home’Bank din meniul Servicii sau accesând cardul ING Pay din Produse – Cardurile mele – Alege card preferat.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.