Noul hipermarket din Iaşi va fi construit pe un teren de 23.000 mp, cu deschidere la străzile Aurel Vlaicu și Ignat și va ocupa 40% din suprafață, urmând să aibă un regim de înălțime cu parter și un etaj parțial la o înălțime maximă de 13 metri.

Pe amplasament au fost făcute demolări, dar pentru construirea magazinului trebuie emisă o autorizație de construire, act ce va putea fi eliberat după aprobarea proiectului în plenul Consiliului Local Iaşi.

 

Construcția efectivă a hipermarketului, al cincilea Kaufland din Iași, ar putea începe în această toamnă-iarnă, dacă va permite vremea.

Kaufland deschide și un magazin în format premium, cu stații e-charge de încărcare a mașinilor electrice în regim fast charge, automate de reciclare a ambalajelor din plastic, raioane cu sortimente extinse de legume-fructe, precum și un spațiu exterior de vânzare.

Magazinul este situat în nordul Capitalei, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. 100 de oameni au fost angajaţi la noul magazin Kaufland, spun oficialii companiei.

 

Lasă un răspuns