Miercuri, 30 septembrie, se deschide magazinul Hornbach din Oradea, situat pe Calea Sântandrei nr. 2. Amplasat pe un teren de 5,4 hectare, magazinul are o suprafață de vânzare de circa 23 000 de metri pătrați.

hornbach

La fel ca toate celelalte magazine din rețea, și magazinul din Oradea va avea program de luni până sâmbătă, între orele 08:00-21:00, și duminică, între 08:00 și 19:00. Zona Drive In va fi deschisă de luni până sâmbătă între 07:00 și 21:00, iar duminica între orele 08:00-19:00.

Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România, a declarat: „Ne bucurăm că, în ciuda contextului economic generat de criza pandemică, vom putea inaugura cel de-al șaptelea magazin din rețeaua Hornbach în România. Investiția totală este de 28,5 milioane de euro, sumă ce cuprinde și stocul inițial de marfă. Odată cu această deschidere de magazin, investițiile totale ale Hornbach în România se ridică la 175,2 milioane de euro“.

Magazinul din Oradea este amplasat pe un teren de 5,4 hectare, are o suprafață de circa 23.000 de metri pătrați și include un Drive In pentru materiale de construcții, unde clienții pot intra cu mașina și încărca direct produsele dorite, o zonă dedicată articolelor de grădină și animalelor de companie, dar și departamente cu produse electrice, materiale de construcții, de feronerie, gresie și pardoseli, decorațiuni interioare, un centru de înrămări tablouri și unul de mixat vopsele și o expoziție cu articole destinate camerei de baie.

Cei peste 100 de angajați ai noului magazin le vor oferi clienților sfaturi competente și servicii extinse, cele mai căutate fiind serviciile de montaj, debitare lemn, confecționare perdele, înrămări tablouri și transport.

Un avantaj al magazinelor Hornbach îl constituie serviciul de Rezervare & Ridicare, prin care clienții pot rezerva produsele online și apoi le pot ridica din magazin în doar 4 ore de la emiterea comenzii sau oricând în următoarele 3 săptămâni. De asemenea, există posibilitatea de a comanda online din cele peste 60.000 de produse cu livrare acasă oriunde în România.

În plus, clienții din Oradea vor avea acces și la serviciul de self-scan. Acesta va scurta și mai mult timpul petrecut în magazin, deoarece, prin simpla instalare a aplicației mobile Hornbach, clienții își vor putea scana singuri produsele, iar apoi vor plăti rapid, cu ajutorul codului QR generat automat, la casele de marcat.

Compania Hornbach a fost întemeiată în 1878 și are 161 de magazine în 9 țări europene: Austria, Cehia, Elveția, Germania, Luxemburg, Olanda, România, Slovacia și Suedia.

În București, pe lângă Oradea, există magazine Hornbach la București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Sibiu și Timișoara.

Următoarele orașe în care Hornbach plănuiește deschiderea unor magazine sunt Cluj și Constanța.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.